Saleuri cu caşcaval

250 g

 

Pe mesele îmbelşugate ale românilor nu vor lipsi niciodată saleurile proaspete cu caşcaval.

 

Ingrediente: făină albă de GRÂU; margarină [grăsimi și uleiuri vegetale rafinate, apă, emulsifianți (E471, E475), sare iodată, emulsifiant lecitină din SOIA, conservant sorbat de potasiu, acidifiant acid citric, aromă, colorant caroten]; CAȘCAVAL (10g la 100g produs); zahăr; margarină [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), ulei vegetal parțial hidrogenat palmier, apă, emulsifianți (E471, lecitină din SOIA), sare, conservant acid ascorbic, aromă, acidifiant (acid citric), colorant beta caroteni]; drojdie, ZER praf; sare iodată; luciu (CAZEINĂ, OU praf, aromă, colorant: β-caroten).

Valori nutriționale

pentru 100 de grame

Valoare energetică
1887,53 KJ / 449,41 Kcal
22,48% din CR* (100g)
Grăsimi
25,25g
31,79% din CR* (100g)
  din care acizi grași saturați
11,78g
   58,90% din CR* (100g)
Glucide
48,14g
18,52% din CR* (100g)
  din care zaharuri
6,99g
   7,77% din CR* (100g)
Proteine
7,85g
15,70% din CR* (100g)
Sare
1,45g
24,17% din CR* (100g)

* CR = consumul zilnic de referinta al unui adult obisnuit (8400KJ/2000Kcal)